dimecres, 2 de febrer de 2011

Almadrote d’Albergínia


Recepta sefardita

Ingredients:
3 albergínies
1 ceba gran
2 dents d’all picats finets
200 g. de formatge per fondre ( Mozzarella di búfala, tranchetes, etc...)
1 o 2 tomàquets grans tallats a rodanxes
1 tassa de salsa de tomàquet
Oli d’oliva verge
Sal i pebre

Preparació:
Rentar les albergínies i tallar-les a rodanxes d’un dit de gruix. Coure les rodanxes a la planxa amb una mica d’oli i sal.
Sofregir la ceba picada juntament amb l’all i reservar. Fer una salsa de tomàquet i reservar-ho juntament amb la ceba.
Tallar els tomàquets a rodanxes, salar-los i muntar el plat, posant la salsa de tomàquet a la base. Al damunt col·loquem una rodanxa d’albergínia, una culleradeta de ceba, una rodanxa de formatge, una rodanxa d’albergínia i per acabar una rodanxa de tomàquet. Posar a gratinar al forn durant 5 minuts i servir empolvorat de julivert.

1 comentari:

Pariseru ha dit...

Estava boníssim! Ho recomano!