dimecres, 20 d’abril de 2011

Conill guisat amb xocolata

Ingredients:
1 conill tallat a octaus
El fetge del conill
Herbes aromàtiques
25 g de xocolata negre
1 got de vi ranci
Oli d’oliva verge
Sal i pebre
500 g de bolets variats
Per la picada:
2 carquinyolis
10 ametlles torrades
1 nou
12 pinyons
8 alls

Preparació:
Enrossir el conill amb l’oli a foc fort junt amb els alls i el fetge.

Una vegada enrossit, treure els alls i el fetge.
Tirar-hi el vi ranci, pelar els alls i triturar-los juntament amb el fetge i els ingredients de la picada, afegint-hi ½ l d’aigua.
Abocar-ho tot dintre la cassola amb el conill, afegir-hi els bolets i la xocolata.
Coure-ho a foc lent fins que el conill estigui tendre.
Abans de servir empolvorar amb julivert picat.