diumenge, 17 d’abril de 2011

Malfatti d’espinacs amb salsa de tomàquet

Ingredients:
500 g d’espinacs
250 g de ricotta o mató
75 g de farina d'arròs o Maizena
1 ou
100 g de parmesà
nou moscada
sal i pebre
sàlvia i farigola
Preparació:
Netejar i escaldar els espinacs. Escórrer-les i picar-les finament. Barrejar-los amb la ricotta, el parmesà ratllat, la sal, el pebre, la nou moscada, la sàlvia i la farigola. Afegir-hi l’ou i quan estigui integrat posar la farina. Amassar-ho tot junt fins obtenir una massa homogènia. Amb l’ajuda de dos culleretes formar uns nyoquis (boletes allargades). Bullir-les amb aigua i sal fins que surin (1 minut aproximadament). Servir-los amb salsa de tomàquet o de xampinyons.

1 comentari:

Pariserus ha dit...

Molt i molt bó!!