Ingredients per 12 flams:
1 l de llet
8 ous
8 cullerades de sucre
1 branqueta de canyella
1 pell de llimona
Preparació:
Fondre en una paella 3 cullerades de sucre amb unes gotes de llimona fins que quedi color de Caramel i repartir-ho en els motllos de flam.
Bullir la llet amb la pell de llimona i la canyella, i afegir-hi el sucre. Batre els ous i tirar-hi la llet colada. Remenar-ho, tornar a colar i omplir les flameres . Coure-ho al forn a 200 graus al bany-maria fins que estiguin cuallats.
Acompanyar-ho amb les maduixes tallades petites, marinades amb sucre i suc de llimona.
1 l de llet
8 ous
8 cullerades de sucre
1 branqueta de canyella
1 pell de llimona
Preparació:
Fondre en una paella 3 cullerades de sucre amb unes gotes de llimona fins que quedi color de Caramel i repartir-ho en els motllos de flam.
Bullir la llet amb la pell de llimona i la canyella, i afegir-hi el sucre. Batre els ous i tirar-hi la llet colada. Remenar-ho, tornar a colar i omplir les flameres . Coure-ho al forn a 200 graus al bany-maria fins que estiguin cuallats.
Acompanyar-ho amb les maduixes tallades petites, marinades amb sucre i suc de llimona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada