dimarts, 18 de maig del 2010

Copa de mousse de coco, pinya i bourbon

Ingredients per la mousse de bourbon:
75 g de sucre
4 rovells d’ou
300 ml de nata per muntar
2 fulles de gelatina
4 cullerades de bourbon

Ingredients per la bavarois de coco:
250 ml de llet de coco
3 rovells d’ou
30 g de sucre
2 fulles de gelatina
250 ml de nata per muntar
100 g de pinya

Preparació per la mousse:
Posar a bullir la meitat de la nata, retirar i deixar-la refredar fins que estigui tèbia.
Batre els rovells amb el sucre i barrejar amb la nata.
Coure-ho lentament 5 minuts remenant fins que espesseixi.
Retirar del foc i refredar fins que quedi tebi. Afegir-hi el bourbon.
Posar la gelatina en remull, escorre-la, desfer-la i afegir-la a la barreja anterior.
Muntar la resta de la nata, barrejar-la amb la mousse i repartir-ho en les copes
Preparació per la bavarois de coco:
Muntar la nata de la bavarois.
Bullir la llet de coco i deixar-la refredar fins que estigui tèbia.
Batre els rovells amb el sucre fins que blanqueixi.
Afegir la llet de coco i coure-ho lentament fins que espesseixi.
Posar la gelatina en remull i escorre-la, desfer-la a foc lent i barrejar-la amb la preparació anterior.
Afegir la nata i repartir la bavarois sobre la mousse.
Decorar amb els trossets de pinya.