dimecres, 18 de maig del 2011

Oma, convidada d'honor

Estimats/des seguidors/res, la setmana passada no sé si ho vareu notar però vam fer "campana". Tot però té una explicació, aprofitant que en Koni (germà de l’Inge) anava de Hong Kong a Alemanya, tots dos germans es van trobar a Schongau (Baviera) a casa de la seva mare, la Tante Mini.
A la Tante Mini ja la coneixeu, ja que la vam tenir al mes d'octubre amb nosaltres celebrant el seu 86è aniversari. Normalment viu sola a Schongau, i per això és posa molt contenta quan es pot reunir amb els seus dos fills encara que sigui per pocs dies, ja que a causa de la llunyania es molt difícil poder coincidir.
Aquesta vegada però, ha estat una trobada bastant complerta ja que malgrat el núvol de cendra, que no deixa d’amenaçar l’espai aeri europeu, la Carolin (filla d'en Koni) i els seus dos fills també van poder afegir-se a la trobada, venint des de Bremen. Ara ja han tornat tots a casa i aprofitant aquesta moguda, la Tante Mini ha fet la maleta i ha tornat a pujar a un avió per viajar a Barcelona acompanyada de l’Inge, i aquí la tornem a tenir, gaudint de les nostres jornades gastronòmiques...“y que le quiten lo bailao”.