400 g de cireres
250 g de mantega pomada
200 g de sucre
1 sobre de sucre de vainilla
1 pessic de sal
5 ous
½ culleradeta de canella
4 cl d’Amaretto
200 g farina
1 sobre de llevat
200 g d’amtetlla
Mantega i pa ratllat per el motllo
Sucre lustre per decorar
Preparació:
Netejar les cireres i treure-lis els pinyols (fora de temporada es poden comprar al Lidl en pots de vidre).
Batre la mantega amb el sucre, la vainilla i amb un pessic de sal fins que quedi cremós. Afegir-hi d'un en un els ous, la canyella, el Amaretto i al final la farina amb el llevat i l’amtetlla.
Preparar un motllo rodó de 24 cm, untar-ho amb mantega i pa ratllat. Posar 2/3 de la massa, posar al damunt les cireres en cercle I a sobre la resta de la massa.
Coure-ho al forn a 180 graus durant 40 a 45 minuts.
Deixar-ho refredar i treure-ho del motllo, empolvorar amb sucre lustre i decorar-ho amb cireres.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada