500 g de pèsols
3 cebes tendres
4 alls tendres
4 calamarcets petits per persona
1 branca de menta
Oli d’oliva
Sal i pebre
Preparació:
Netejar els calamars i reservar el cos i les potes.
Ofegar els pesols tapats amb l’oli, la ceba, l’all, els tentacles dels calamars i una fulla de menta, a foc suau durant 15 minuts, salpebrar i reservar.
Saltejar els calamars 2 minuts per cada costat.
Muntar el plat posant una cullerada de pèsols estofats i a sobre els calamars.
Netejar els calamars i reservar el cos i les potes.
Ofegar els pesols tapats amb l’oli, la ceba, l’all, els tentacles dels calamars i una fulla de menta, a foc suau durant 15 minuts, salpebrar i reservar.
Saltejar els calamars 2 minuts per cada costat.
Muntar el plat posant una cullerada de pèsols estofats i a sobre els calamars.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada