dijous, 10 de juny del 2010

Mala Pata

Ja sé que aquesta foto us sorpendrà d'allò més, però és què aquesta setmana l'hem començat amb molta “mala pata”. Aquestes dues cames que veieu a la foto, la que està en primer terme amb el barret de quiròfan de color verd, és de la Dolors i l’altre és d’en Roger. Tots dos, molt interessats en portar una vida sana, van decidir un bon dia, fer algun tipus d’esport a l'aire lliure.
Fa poc la Dolors i l’Inge es van proposar sortir cada dia a caminar per curar-se en salut. El dimecres tot i que el dia era plujós, van sortir totes dues a primera hora del matí decidides a complir amb els seus propòsits, però vet aquí què, en una d’aquestes la Dolors trepitja una planxa metàl·lica, surt volant pels aires i cau al damunt de la seva cama que se li va girar al revès. Ambulància, urgències, radiografies, calmants, antiinflamatoris, un bon embenat i cap a casa. Repòs absolut i d’aquí una setmana ja en parlarem. Diagnòstic, un esquinç de grau superior.
En Roger va triar com a font de salut el fútbol i en una jugada mestra xoca contra una tanca i se li posa un genoll con una pilota. Diagnòstic, una bona trompada al genoll i demà a treballar. La seva lesió no ha estat tant greu com la de la Dolors, però avui els teniem a tots dos tolits.
Conclusió: l’esport no sempre és salut.

Tot i i els entrebancs, res no ens a desanimat per continuar amb el nostre programa ja que avui tocava menú especial d'aniversari.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Marta, despres de llegir el teu escrit de "mala pata" m´fet un tip de riure tan jo com la Inge.
Conclusio, encara que tolits, con que l´estomac el teniem sa, vam menjar divinament. Una forta abraçada i fins dema......Dolors.