dimarts, 5 d’octubre de 2010

Tripa i morro amb peuets de cabrit i samfaina

Ingredients:600 g de tripa gravada de vedella
250 g de cap de vedella
6 peuets de cabrit
Per la samfaina:
1 ceba
1 gra d’all
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
1 albergínia
1 carbassó
800g de tomàquet madurs
Sal, pebre i 1 bitxo


Preparació:
Bullir els menuts amb aigua i sal 5 minuts. Escorrel’s i reservar.
Per la samfaina:
Tallar les verdures a dauets. Fregir primer la ceba junt amb l’all picat, afegir-hi els pebrots, l’albergínia i el carbassó. Quan tot estigui casi cuit posar-hi el tomàquet ratllat, en el cas que sigui massa àcit posar una cullaradeta de sucre, salpebrar-ho i posar el bitxo. Deixar-ho coure a foc lent fins que el tomàquet quedi brillant. Incorporar-hi els menuts i coure-ho uns 10 minuts més.

1 comentari:

Pariserus ha dit...

el plat "alternatiu" de les mandonguilles estaven boníssimes!