dimarts, 9 de novembre de 2010

Hamburgueses de cigrons, carbassó i ceba

Ingredients:
400 g de cigrons cuits
1 grà d’all
1 carbassó
1 ceba tendre
1 culleradeta de comí en pols
Julivert
1 ou
3 cullerades de farina
Oli d’oliva
Pebre i sal
Per la salsa:

1 iogurt
6 fulles de menta
Pebre i sal

Preparació:
Triturar els cigrons amb un robot fins que quedi un puré. Afegir-hi el carbassó ratllat, la ceba picada fina, el grà d’all i el julivert picat. Salpebrar i barrejar-ho amb el comí, l’ou batut i 2 cullerades de farina. Deixar-ho reposar a la nevera durant uns 30 minuts.
Fer petites hamburgueses amb les mans enfarinades i fregeixi-les per tandes durant 1 minut per cada costat amb l’oli calent. Escorre-les i servir-les amb la salsa de iogurt que s’ha de preparar batent el iogurt amb les fulles de menta picada i un pessic de sal i pebre.