Ingredients:
1 magrana
1 pinya
1 taronja
1 ampolla de cava semi Preparació:
Desgranar la magrana, tallar la pinya i la taronja a daus. Repartir-ho en copes i regar-ho amb cava.
Quina bona pinta que té això, Marta. De cara a l'estiu ho probo, segur. Que seguiu tan "treballadores" com fins ara i que tingueu molt BON ANY. (Quan us fareu de GUST PER LA CUINA?, m'agradaria tenir-vos de seguidores...)
La idea d'organitzar aquestes jornades gastronòmiques va sorgir en un dinar d'un dia de Novembre de 2008, i des de llavors un cop per setmana fem aquestes trobades gastronòmiques per tal de compartir, innovar i aprendre del meravellós món de la cuina, d'una cuina tradicional, però també d'I+D!
El blog l'hem creat per tal de compartir amb tots/es vosaltres les receptes més variades, amb tot tipus de consells, comentaris, secrets, fotos dels plats, etc... Us animem doncs a posar en pràctica i a gaudir aquest blog culinari!
1 comentari:
Quina bona pinta que té això, Marta. De cara a l'estiu ho probo, segur. Que seguiu tan "treballadores" com fins ara i que tingueu molt BON ANY.
(Quan us fareu de GUST PER LA CUINA?, m'agradaria tenir-vos de seguidores...)
Publica un comentari a l'entrada