dijous, 2 de desembre del 2010

Vichysoise de pera amb parmesà

Ingredients:
4 porros
400 g de patata
1 l de brou de pollastre

300 g de pera conference
200 ml de nata liquida
1 cullerada de mantega
1 cullerada d’oli
20 g de pinyons
50 g de parmesà
Sal i pebre

Preparació:
Pelar la patata i tallar-la a daus. Netejar els porros i tallar-los a rodanxes. Escalfar la mantega amb l’oli i sofregir el porro durant 10 minuts, afegir-hi la patata, el brou de pollastre i deixar-ho coure tapat 20 minuts. Pelar les peres, reservant un quart per decorar. Fora del foc afegir la pera trossejada i triturar-ho tot junt. Salpebrar, afegir la nata i escalfar-ho uns moments. Torrar els pinyons amb unes gotes d’oliva. Servir la vichysoise amb els pinyons i la pera tallada fina, i afegir uns encenalls de parmesà.

1 comentari:

Anònim ha dit...

ostres deu ser bonissim, ho provaré! Llàstima que als italians no els agradi barrejar dolç i salat, a mi en canvi m'encanta! Petons des de Roma! Isabel