divendres, 14 de gener del 2011

Taula parada

Estimats seguidors/es ja haureu vist que enguany no hem fet cap menú especial de Nadal ni hem celebrat res, i es què en el mes de desembre hem tingut greus problemes de salut què ens han trasbalsat molt. El cas és què, tot i no haver-los superat encara , ens hem pogut organitzar una mica i hem decidit que malgrat tot continuarem amb les nostres jornades gastronòmiques i oferint-vos les nostres receptes a traves del nostre bloc en la mesura que ens sigui possible.

1 comentari:

gastropuntcat ha dit...

Hola!

Trobem el vostre bloc molt interesant i l'hem introduit a un llistat per tal de donarlo a conèixer així com la feina que hi feu.

Estem preparant un projecte que entrara en marxa el proper dia 28 (divendres).

Serà un espai orientat a promocionar la gastronomia catalana i els blocs catalans o de parla catalana de quelcom lloc, hi podrà participar tothom que ho vulgui i en la mida que es desitgi, ja sigui recomanant restaurants, vins, llibres de cuina, botigues, enviant-nos un menú dels plats que ja tingueu publicats, mercats o explicant-nos els actes gastronòmics de la vostre localitat,qualsevol cosa que creieu interessant serà ben rebuda, nosaltres ho publicarem amb un enllaç al espai del blocaire que ho ha proposat per tal de donar-lo a conèixer a tanta gent com puguem.


El vostre blocs esta en la pestanya de gastroblocs, en la secció de Girona.

Es un plaer per nosaltres tenir l'oportunitat de donarlo a coneixèr.

Salut!
Loles i Núria.
Gastropuntcat
www.gastropuntcat.blogspot.com