dimarts, 8 de febrer del 2011

Copa de Tiramisu

Ingredients:
250 g de formatge Mascarpone
50 g de Quark o iogurt natural
3 ous
70g de sucre
2 culleradetes de cafè soluble
2 culleradetes de cacau en pols
300 g de melindros
1 tassa de cafè

Preparació:
Preparar una tassa de cafè, sucar els melindros amb el cafè i repartir la meitat al fons de les copes.

Separar les clares dels rovells, batre els rovells amb el sucre, afegir el Mascarpone i el Quark i el cafè soluble fins que quedi tot integrat.
Muntar les clares a punt de neu i incorporar-les a la barreja anterior.
Posar una capa d’aquesta crema sobre la base de melindros sucats amb cafè.
Cobrir amb la resta de melindros i acabar omplir la copa amb la resta del Mascarpone. Disposar el cacau en un colador i empolvorar sobre la crema. Deixar refredar el Tiramisu a la nevera 2 hores abans de servir.