dimarts, 8 de febrer del 2011

Timbal de gall d’indi a la cervesa

Ingredients:
4 cuixes de gall d’indi a trossos
500 ml de cervesa
1 ceba gran
200 g de xampinyons
oli
julivert
pebre negre
Farigola
1 gra d’all
Sal
Preparació:
Posar el gra d’all i la farigola en un morter, salpebrar-ho i aixafar fins que quedi una pasta, barrejar amb oli i untar la carn de gall d’indi amb aquesta pasta. Fregir la carn amb oli en una paella i reservar. En el mateix oli on hem fregit la carn posar la ceba filetejada i desprès els xampinyons tallats a làmines. Saltejar-ho tot junt uns minuts i incorporar la cervesa. Posar la carn de gall d’indi, deixar-ho bullir fins que la carn estigui tendre. Retirar la carn de la cassola i deixar reduir la salsa uns minuts, afegir-hi el julivert picat. Desossar la carn i amb l’ajut d’una anella d’acer inoxidable muntar el plat, regar-ho amb la salsa i decorar-ho amb unes branquetes de julivert.