dimarts, 8 de març del 2011

Taula Parada


El cap de setmana passat l'Eduard i jo vam anar a Salzadella i no vam poder resistir la temptació de parar a la fàbrica de formatges de Sant Mateu i comprar tots els flams de formatge que tenien en aquell moment. Total setze. Direu: "que exagerats!!" però és que una vegada has provat aquests flams ja estàs perdut. Menys mal que la fàbrica està a 230 Km. de distància, perquè si no, tot el nostre esforç en portar a terme una dieta equilibrada se’ns aniria a norris.
Un altre de les parades obligatòries de camí cap a Salzadella és a Els Valentins per comprar oli. Boníssim! I a més la gent que t’atén, és super amable.
Aquesta vegada a part dels flams i l’oli també hem portat els espàrrecs de marge amb els que em fet el remenat. Aquest no han estats comprats si no agafats per nosaltres mateixos en el terme municipal de Salzadella. Vam tenir la sort que havia plogut i havien eixit a cabassos. Ens vam fer un tip d’agafar-ne. La truita de espàrrecs de marge és una de les coses més senzilles i més bones que hi ha.