dimarts, 3 de maig del 2011

Taula parada

Com podeu veure, avui hem canviat d'escenari i és que de cara al bon temps hem decidit que algun dia aprofitarem per cuinar a casa meva i dinar a la terrassa. Quan encara no fa massa calor, poder gaudir d’aquest dinars a la terrassa, és realment un privilegi.
Per un altre banda, també veureu que a partir d’ara introduirem en els nostres menús moltes més verdures i amanides, i és que degut a un possible problema de celiaquia, hem decidit fer una cuina més sana en general i per suposat sense gluten.
Pels interessats en el tema us diré que Mercadona és un dels supermercats més sensibilitzats amb el tema de la celiaquia. En aquests moments ja trobareu molts productes sense gluten, però el que més m’agrada és que constantment estan introduïnt productes nous. L’últim que hi vaig trobar van ser salsitxes de pollastre i gall d’indi sense gluten i a internet he llegit que les pastilles de caldo concentrat de verdures i pollastre també les tenen sense gluten, i lo més important, a preus raonables. En poques paraules, és el paradís dels celíacs.