dimarts, 21 de juny del 2011

Canelons d’estiu amb vinagreta de tomàquet

Ingredients:
16 plaques de canelons
3 ous
150 g de mongeta verda
250 g de tonyina amb oli d’oliva
70 g d’olives farcides
Per la vinagreta:
4–5 tomàquets vermells i forts
1 ceba tendre
2 cullerades de vinagre de xeres
6 cullerades d’oli d’oliva verge
Sal
Pebre
Preparació per la vinagreta:
Pelar els tomàquets, treure’ls-hi les llavors i tallar-los a dauets petits. Afegir-hi la ceba també tallada a dauets i reservar. Preparació del farciment:
Netejar les mongetes i tallar-les d’una amplada de 3 a 4 cm i bullir-les fins que estiguin al dente. Escórrer-les, passar-les per sota d’aigua freda i reservar-les.
Coure els ous amb aigua salada fins que estiguin durs. Passar-los per sota d’aigua freda i pelar-los.
Bullir la pasta en abundant aigua salada fins que estigui al dente. Escórrer-la, passar-la per sota d’aigua freda i estendre-la sobre un drap de cuina.
Barrejar les mongetes, la tonyina, les olives i els ous picats i repartir-los damunt dels canelons i enrotllar-los.
Amanir la vinagreta de tomàquet amb el vinagre, l’oli d’oliva, la sal i el pebre i distribuir sobre els canelons.

1 comentari:

Núria Ordóñez ha dit...

Renoi Marta, visitar el vostre blog és sinònim de fer salivera...
Que passeu un bon estiu!