dimarts, 6 de setembre de 2011

Semmelknödel (Pilotes de pa)

Ingredients:
8 panets del dia anterior o baguette
sal
375 ml de llet
3 ous
1 ceba petita
Julivert
20 gr de margarina

Preparació:
Tallar els panets finets, salar-los i mullar-los amb la llet tèbia, tapar-ho i deixar-ho reposar 20 minuts. Tallar a dauets la ceba i afegir-hi el julivert picat. Fregir-ho tot junt amb la margarina. Afegir els ous al pa escorregut i la ceba, treballar-ho tot fins obtenir una massa homogènia i salpebrar. Si la masa es massa tova afegir-hi pa ratllat. Amb les mans mullades formar boles de la mida d'una pilota de tenis, i ficar-les en una olla amb aigua i sal bullent. Tapar l'olla fins que l’aigua torni a bullir. Retirar la tapa i deixar-ho coure a foc lent durant uns 15–20 minuts.Treure-les amb una cullera escorredora i servir-les calentes junt amb el rostit i la salsa.