dimarts, 4 d’octubre de 2011

"Zarzuela" de festa major

Ingredients:
1 tall de rap per persona
1 llagostÍ per persona
1 escamerlà per persona
2 calamars de potera
1 ceba grossa
1 porro
2 tomàquets
1 gra d’all
500 ml de brou de peix feta amb les espines del rap
1 got de vi blanc
Per la picada:
1 gra d’all
6 ametlles torrades
1 nou
Julivert

Preparació:
Fregir els llagostins i els escamerlans amb un gra d’all. Retirar, i amb el mateix oli fregir el rap enfarinat. Retirar. Colar l’oli i fer el sofregit amb la ceba i el porro tallat ben finet. Quan estigui ros, afegir-hi el calamar tallat a rodanxes i deixar-ho coure, afegint-hi el got de vi. Quan estigui ben ros, posar-hi els tomàquets ratllats i deixar-ho coure fins que quedi tot ben cuit. Posar els talls de rap, afegir-hi el brou i deixar-ho coure 10 minuts. Posar els llagostins i els escamerlans junt amb la picada desfeta i amb una mica de brou de peix. Deixar-ho coure tot junt 10 minuts més.