dimarts, 15 de novembre de 2011

Vedella amb bolets

Ingredients:
1 kg de vedella, tall rodó de l’espatlle
1 ceba gran
1 pastanaga
2 tomàquets
500 g de bolets
Sal
Oli d’oliva
Per la picada:
2 grans d’all
6 ametlles torrades
1 nou
All i julivert
1 bitxo

Preparació:
Salar i enfarinar la carn, fregir-la i posar els talls en una cassola. Amb l’oli que ha sobrat fer un sofregit amb la ceba, la pastanaga i el tomàquet. Afegir-hi l’aigua, passar el sofregit pel colador xinès i abocar-ho sobre la carn. Si es necessari afegir-hi més aigua. Netejar els bolets, passar-los per la paella, perqué perdin l’aigua i afegir-los a la carn. Tot junt deixar-ho coure tapat a foc lent aproximadament durant 1 hora. Quan faltin 15 minuts per acabar hi posem la picada.