dimarts, 31 de gener de 2012

Pollastre amb carabassa i olives


Ingredients:
8 cuixes de pollastre
250 g de carabassa
3 cullerades de tomàquet fregit
1 culleradeta de sucre moreno
1 ceba
½ bitxo
Pebre vermell
250 ml de brou d’au
2 grans d’all
3 cullerades d’olives verdes
Comí mòlt
Oli d’oliva
Sal i pebre
Julivert

Preparació:
Pelar la carabassa, tallar-la a daus. Pelar i picar la ceba i els grans d’all. Rostir les cuixes de pollastre, retirar-les i salpebrar. Amb l’oli sobrant sofregir la ceba uns 10 minuts, afegir-hi l’all picat i incorporar el tomàquet fregit. Condimentar-ho amb una mica de sal, el sucre i el comí i deixar-ho coure uns 5 minuts. Incorporar-hi el pollastre, empolvorar amb el bitxo picat i una mica de pebre vermell. Afegir-hi els daus de carabassa i les olives junt amb el brou. Deixar-ho bullir tot junt a foc baix uns 20 minuts. Abans de servir, escampar el julivert picat i els xips de carxofa.