Ingredients:
2 carbassons
1 llimona
2 pastanagues
250 g de carbassa
8 espàrrecs verds
2 cullerades de formatge fresc cremós
1 gra d’all
1 ceba tendré
½ gotet de llet evaporada
1 remolatxa cuita
Sal
Oli d’oliva
Preparació:
Tallar mitja ceba tendra, els espàrrecs, la pastanaga i la carbassa a dauets. Bullir la ceba i els espàrrecs amb aigua i sal durant 3 minuts, i la pastanaga i la carbassa fins que quedi al dente. Escórrer-les, barrejar-les amb el formatge i salpimentar.
Rentar els carbassons, tallar les puntes i fer làmines de dalt a baix amb una mandolina. Passar-les per la paella amb una mica d’oli i reservar.
Sobreposar 2 làmines en forma de creu, posar una cullerada de les verdures al mig i plegar fent paquetets. Posar-los en una plata de forn i gratinar-los 5 minuts abans de servir-los.
Per acompanyar es pot fer una salsa amb remolatxa amb ceba tendre. Preparació per la salsa:
Picar l’altre meitat de la ceba tendre i l’all, coure-ho en una paella amb un dit d’aigua a foc mitjà durant uns 10 minuts. Afegir-hi la remolatxa ratllada i la pell de la llimona. Salpimentar, afegir la llet i una mica d’aigua. Deixar-ho coure uns minuts més. Retirar la pell de llimona, triturar-ho i passar-ho per un colador xinès.
2 carbassons
1 llimona
2 pastanagues
250 g de carbassa
8 espàrrecs verds
2 cullerades de formatge fresc cremós
1 gra d’all
1 ceba tendré
½ gotet de llet evaporada
1 remolatxa cuita
Sal
Oli d’oliva
Preparació:
Tallar mitja ceba tendra, els espàrrecs, la pastanaga i la carbassa a dauets. Bullir la ceba i els espàrrecs amb aigua i sal durant 3 minuts, i la pastanaga i la carbassa fins que quedi al dente. Escórrer-les, barrejar-les amb el formatge i salpimentar.
Rentar els carbassons, tallar les puntes i fer làmines de dalt a baix amb una mandolina. Passar-les per la paella amb una mica d’oli i reservar.
Sobreposar 2 làmines en forma de creu, posar una cullerada de les verdures al mig i plegar fent paquetets. Posar-los en una plata de forn i gratinar-los 5 minuts abans de servir-los.
Per acompanyar es pot fer una salsa amb remolatxa amb ceba tendre. Preparació per la salsa:
Picar l’altre meitat de la ceba tendre i l’all, coure-ho en una paella amb un dit d’aigua a foc mitjà durant uns 10 minuts. Afegir-hi la remolatxa ratllada i la pell de la llimona. Salpimentar, afegir la llet i una mica d’aigua. Deixar-ho coure uns minuts més. Retirar la pell de llimona, triturar-ho i passar-ho per un colador xinès.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada