dimarts, 20 de març de 2012

Arròs xinès tres delícies

Ingredients:
4 tassetes d'arrós llarg
2 ous
100 g de pernil dolç
75 g de gamba pelada
1 ceba
1 grà d'all
75 g de pèsols
1 llauneta petita de blat de moro
2 pastanagues
oli d'oliva
sal i pebre
Preparació:
Pelar i picar la ceba i el grà d'all. Tallar la pastanaga i el pernil a dauets. Bullir els pèsols junt amb la pastanaga durant 5 minuts. Èscorrer i reservar.
Posar l'oli en una paella ampla i sofregir la ceba picada 8 minuts a foc lent. Afegir-hi l'all picat i coure-ho 1 minut més. Incorporar les gambetes i els daus de pernil dolç. Salpebrar i coure-ho 1 minut més.
Batre els ous i fer una truita plana. Deixar-la refredar i tallar-la a quadrets.
Coure l'arrós 15 minuts. Escorrer-ho i afegir-ho a la paella amb les gambes i el pernil dolç. Incorporar els quadrets de truita, la pastanaga, els pèsols i el blat de moro. Saltejar-ho tot junt un parell de minuts i servir-ho en el plat amb l'ajuda d'un motlle circular.