dimarts, 20 de març del 2012

Pernilets de pollastre al cava



Ingredients:
12 cuixetes de pollastre
250 g de cebes del platillo
150 g de cansalada
150 g de xampinyons
50 g de farina
250 ml de brou de pollastre
50 ml de nata liquida
500 ml de cava brut
sal i pebre
oli d'oliva
Preparació:
Salpebrar i enfarinar les cuixetes i sofregir-les en una cassola ample. Fregir en la mateixa cassola la cansalda tallada a daus, junt amb les cebetes. Deixar-ho coure durant 10 minuts. Afegir-hi el cava i els xampinyons, previament passats per la paella. Un cop s'ha reduït el cava abocar-hi el brou. Deixar-ho coure tot junt a foc lent. Una mica abans d'acabar la cocció tirar-hi la nata liquida, previament bullida. Escampar al damunt una mica de julivert picat. Servir els pernilets coberts amb la salsa, acompanyat dels xampinyons i les cebetes.