dimarts, 27 de març del 2012

Manahai i Koni, convidats d'honor



Avui estem molt contents i emocionats ja que l'Inge ha convidat a la Manahai a dinar, una noia de Ulan-Bator. Ulan-Bator, capital de...Mongòlia!!!! De fet, avui, la nostra alegria ha estat doble ja que hem tingut un dinar d'allò més exòtic amb la presència de la Manahai i en Koni, el germà de l'Inge que viu a Hong Kong.
Tota aquesta història ha començat quan el Koni i la Manahai han coincidit en el vol de Munich a Barcelona. Ell venia a la Fira de l'Alimentària i ella a córrer la Marató de Barcelona. Anaven asseguts un al costat de l'altre i segons ens han explicat ells mateixos, no s'han dirigit la paraula en tot el viatge, però a l'arribar a l'aeroport, el Koni al veure a la Manahai que anava una mica desorientada, li ha ofert la seva ajuda dient-li que tenia una germana que feia molts anys que vivia a Barcelona i que l'estava esperant a l'aeroport. La Manahai d'entrada s'ha quedat molt sorpresa i no estava segura de si havia d'acceptar o no l'oferiment. El cas és que quan ha vist a l'Inge i la cara de bona gent que feien tots dos, no s'ho ha pensat dues vegades i ha marxat amb ells. Realment no s'ha equivocat gens ni mica al confiar en ells ja que l'han portat a tota arreu: a fer l'inscripció a la cursa, a buscar l'equipament i el dorsal, a l'hotel...i al final l'han convidat a dinar amb nosaltres.
Com us podeu imaginar, la Manahai ha marxat de Barcelona entusiasmada, tant per la ciutat, com per la Marató, on va quedar molt ben classificada, com pel tracte rebut. El Koni també ha marxat molt content, tot i que la Fira no li va interessar massa, i nosaltres...? encantades de la vida, tot esperant que tornin aviat.