Ingredients:
500 g de pasta Paccheri
1 manet d'alfàbrega
1 cullerada de tàperes
1 cullerada d'all picat
2 cullerades de nous picades
2 cullerades de parmesà ratllat
70 g de tomàquet secs amb oli
2 filets d'anxova
oli d'oliva verge
oli de girasol
Preparació:
Separar les fulles petites de l'alfàbrega i picar les fulles grans.
Barrejar l'alfàbrega picada amb el parmesà, l'all, les nous, els tomàquets picats, les tàperes i l'anxova picada.
Barrejar l'alfàbrega picada amb el parmesà, l'all, les nous, els tomàquets picats, les tàperes i l'anxova picada.
Barrejar-ho bé i afegir-hi l'oli d'oliva fins que quedi una salsa lleugera.
Posar la salsa en un pot de vidre, tapar-ho ben fort, introduir-lo en un pot amb aigua fins que el cobreixi i coure-ho aproximadament 30 minuts.
Posar la salsa en un pot de vidre, tapar-ho ben fort, introduir-lo en un pot amb aigua fins que el cobreixi i coure-ho aproximadament 30 minuts.
Coure la pasta amb força aigua i sal. Escórrer-la, barrejar-la amb el pesto vermell i decorar amb les fulles petites de l'alfàbrega fregides.
Aquest pesto vermell es pot tenir ja preparat com si fos una conserva. D'aquesta manera pots preparar aquest plat amb molta rapidesa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada