dimarts, 13 de març de 2012

Paccheri amb pesto vermell


Ingredients:
500 g de pasta Paccheri
1 manet d'alfàbrega
1 cullerada de tàperes
1 cullerada d'all picat
2 cullerades de nous picades
2 cullerades de parmesà ratllat
70 g de tomàquet secs amb oli
2 filets d'anxova
oli d'oliva verge
oli de girasol
Preparació:
Separar les fulles petites de l'alfàbrega i picar les fulles grans.
Barrejar l'alfàbrega picada amb el parmesà, l'all, les nous, els tomàquets picats, les tàperes i l'anxova picada.
Barrejar-ho bé i afegir-hi l'oli d'oliva fins que quedi una salsa lleugera.
Posar la salsa en un pot de vidre, tapar-ho ben fort, introduir-lo en un pot amb aigua fins que el cobreixi i coure-ho aproximadament 30 minuts.
Coure la pasta amb força aigua i sal. Escórrer-la, barrejar-la amb el pesto vermell i decorar amb les fulles petites de l'alfàbrega fregides.
Aquest pesto vermell es pot tenir ja preparat com si fos una conserva. D'aquesta manera pots preparar aquest plat amb molta rapidesa.