Ingredients:
1/2 albergínia per persona
1/2 pebrot
1/2 ceba
1 tomàquet
1 gra d'all
1 culleradeta de julivert
1 culleradeta de pa ratllat
1 gra d'all picat
sal grossa
oli d'oliva
Preparació:
Tallar les albergínies al llarg, mantenint-ne el tronc. Rostir-les al forn amb un raig d'oli i una mica de sal grossa durant uns 30 minuts. Buidar-ne part de l'interior fins obtenir una cassoleta. Reservar la carn extreta.
Tallar les verdures a dauets i coure-ho en una paella amb un raig d'oli. Quan estiguin al punt afegir-hi la carn d'albergínia picada.
Barrejar l'all i el julivert picats amb el pa ratllat.
Omplir les albergínies amb les verdures, empolsinar-les amb la barreja del pa ratllat i gratinar-les al forn.
dijous, 14 de juny del 2012
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada