dimarts, 19 de juny de 2012

Espaguetis amb espàrrecs i fruits de mar

Ingredients:
500 g d'espaguetis
500 g de cloïsses
400 g de gambes pelades
1 manet d'espàrrecs verds
1 ceba
2 tomàquets
2 alls
3 tomàquets secs amb oli
sal i pebre
oli d'oliva
Preparació:
Rentar els espàrrecs, tallar-los a trossos i reservar.
Tallar la ceba a dauets i els alls laminats.
Ratllar el tomàquet i tallar els tomàquets secs a trossets.
Sofregir la ceba i quan comenci enrossir afegir-hi els alls i els espàrrecs.
Al cap de 5 minuts afegir-hi els tomàquets i deixar-ho coure tot junt fins que brilli.
Posar les gambes i les cloïsses que haurem obert a part reservant el suc.
Bullir els espaguetis amb abundant aigua i sal afegint-hi el suc de les cloïsses.
Un cop al dente escorrer-els i barrejar-los amb el sofregit posant-hi dos cullerots de l'aigua de coure els espaguetis.