dimarts, 29 de maig de 2012

Fruits vermells amb formatge de cabra

Ingredients:
200 g de cireres
200 g de maduixes
200 g de tomàquet de branca
400 g de formatge de cabra de rulo
100 ml vinagre de Modena
100 ml de Pedro Ximénez
flor de sal
oli d'oliva 

Preaparació:
Per la reducció posar el Pedro Ximénez i el vinagre de Modena al foc i deixar-ho bullir uns 3 minuts. Retirar i deixar-ho refredar.
Escaldar els tomàquets, pelar-los, treure'ls-hi les llavors i tallar la polpa a dauets.
Treuere els pinyols a les cireres i tallar-les per la meitat. Netejar les maduixes i tallar-les
a la mida de les cireres. Posar-ho tot en un bol, amanir-ho amb oli d'oliva, barrejar amb la reducció de vinagre i la flor de sal.
En un motlle rodó a la mesura de les rodanxes de formatge, posar les fruites amanides, després a sobre el formatge, i gratinar-ho al forn.