dimarts, 5 de juny de 2012

Pastís de poma de l'Annemie

Ingredients:
Per la pasta brisa:
200 g de farina
125 g de mantega
125 g de sucre
1 ou
1 culleradeta de llevat en pols
Pel farciment:
750 ml de suc de poma
2 sobres de puding de vainilla ( Ho trobareu al Lidl)
1 sobre de sucre de vainilla
900 g de poma Reineta o acides
Preparació:
Amassar tots els ingredients fins aconseguir una massa homogènia, fer una bola i deixar-ho reposar durant 30 minuts a la nevera. Estirar-la amb un corró i folrar el motlle.
Mentres la massa reposa a la nevera, pelar i tallar les pomes a trossos grossos i reservar. Preparar el puding segons les instruccions del sobre i substituir la llet pel suc de poma. Barrejar les pomes amb el puding calent i posar-ho dins del motlle que tenim preparat. Coure-ho 1 hora i 20 minuts a 160 graus. Abans de servir deixar-ho refredar.
Servir el pastís amb nata o una bola de gelat de vainilla.