dimecres, 21 de novembre de 2012

Arròs caldós amb sípia i coliflor

Ingredients:
300 g d'arrós bomba
1 sípia de 500 g
400 g de coliflor
1 culleradeta de pebre vermell
2 l de brou de peix
oli d'oliva verge
sal i pebre
Preparació:
El brou de peix esta fet amb espines i caps de lluç i rap, i 2 congres petits. És fa un sofregit amb ceba, tomàquet i alls. S'hi afegeix el peix i es deixa coure 30 minuts.
Tallar la coliflor a pomets petits, saltejar-los en una cassola amb oli. Quan estiguin
una mica daurats, retirar-los.
Netejar i trossejar la sípia, salpebrar i sofregir-la a la mateixa cassola. Quan agafi un color daurat, afegir-hi la coliflor i el pebre vermell. Remenar una mica i incorporar el brou. Quan bulli, afegir-hi l'arrós i deixar-ho coure uns 15 minuts a foc mitjà, barrejant-ho de tant en tant perquè no s'enganxi.
Retirar-lo del foc i deixar-lo reposar 2-3 minuts abans de servir-lo.