dijous, 22 de novembre de 2012

Pastís de xocolata francès

Ingredients:
125 g de mantega
125 g de xocolata Nestlé postre
3 ous
125 g de sucre fí
75 g de farina
75 g de sucre glaç

Preparació:
Escalfar el forn a 180 graus. Cobrir la base d'un motllo de 18 cm amb paper de forn i engrassar les vores.  
Desfer la xocolata amb la mantega. Batre els rovells amb el sucre fins que quedi blanquinós, afegir-hi la crema de xocolata i les clares a punt de neu en tres vegades.
Tamisar la farina i afegir-la a la barreja anterior, remenant de baix a dalt fins que quedi tot lligat. Abocar-ho al motllo i coure al forn 30 minuts o fins que al punxar-ho surti la broqueta neta.
Deixar-ho refredar i empolvorar-lo amb el sucre glaç o cobrir-ho amb xocolata o nata montada.
Una decoració molt maca és posar al voltant maduixes partides per la meitat i la punta sucada amb xocolata fosa.