dijous, 15 de novembre de 2012

Tulipes de fruits vermells amb gelat de vainilla

Ingredients:
gelat de vainilla
1 paquet de fruits vermells congelats
2 cullerades de sucre
sucre de vainilla
Per les tulipes:
70 g de mantega
70 g de sucre
70 g de farina
2 clares d'ou
1 culleradeta de sucre de vainilla
Preparació de les tulipes:
Fondre la mantega en el microones i deixar-la  refredar una mica. Barrejar la farina amb el sucre, el sucre de vainilla i les clares d'ou. Afegir-hi la mantega fosa i barrejar-ho fins obtenir una massa llisa.
Escalfar el forn a 220 graus. Forar una plata amb paper de forn. Formar amb 1 cullerada de massa cercles d'uns 16 cm de diàmetre i coure-ho al forn uns 3 a 5 minuts. Treure-les i col.locar-les de seguida sobre un motlle arrodonit o un bol girat al revés per donar-li la forma. Deixar-les refredar i reservar.
Presentació:
Barrejar els fruits vermells amb els sucres i coure-ho durant uns 3 minuts.
Col.locar una o dos boles de gelat en cada una de les tulipes acompanyades dels fruits vermells.