Ingredients:
1 tasseta d'arròs per persona
2 tassetes d'aigua per una d'arròs
50 g de ceps secs
1 ceba
1 pebrot verd
1/2 pebrot vermell
1 tomàquet
1 gra d'all
julivert
oli d'oliva
sal
Preparació:
Hidratar els ceps amb 1/2 l d'aigua.
Tallar la ceba, els pebrots i el tomàquet a dauets. Sofregir la ceba i el pebrot amb oli, afegir-hi el tomàquet i l'all. Deixar-ho coure fins que el sofregit brilli. Incorporar els ceps, el julivert i l'arròs. Calcular la quantitat d'aigua fent servir l'aigua de hidratar els ceps i afegir-la a la cassola. Fer-ho bullir tot junt fins que l'arròs estigui al punt. Si veieu que l'aigua s'evapora molt ràpit, baixeu el foc. Si pel contrari l'arròs quedés massa caldós pugeu el foc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada