dimecres, 6 de febrer de 2013

Arròs de verdures amb ceps



Ingredients:
1 tasseta d'arròs per persona
2 tassetes d'aigua per una d'arròs
50 g de ceps secs
1 ceba
1 pebrot verd
1/2 pebrot vermell
1 tomàquet
1 gra d'all
julivert
oli d'oliva
sal
Preparació:
Hidratar els ceps amb 1/2 l d'aigua.
Tallar la ceba, els pebrots i el tomàquet a dauets. Sofregir la ceba i el pebrot amb oli, afegir-hi el tomàquet i l'all. Deixar-ho coure fins que el sofregit brilli. Incorporar els ceps,  el julivert i l'arròs. Calcular la quantitat d'aigua fent servir l'aigua de hidratar els ceps i afegir-la a la cassola. Fer-ho bullir tot junt fins que l'arròs estigui al punt. Si veieu que l'aigua s'evapora molt ràpit, baixeu el foc. Si pel contrari l'arròs quedés massa caldós pugeu el foc.