dilluns, 8 d’abril de 2013

Vedella a la jardinera

Ingredients:
1 kg de llata de vedella tallada fina
1 kg de pèsols
3 carxofes
2 cebes
1 pastanaga
2 tomàquets
sal i pebre
oli d'oliva
Per la picada:
1 gra d'all
6 ametlles torrades
julivert
50 ml de vi ranci
Preparació:
Enfarinar i fregir la carn en una paella i reservar-la en una cassola. En el mateix oli sofregir les cebes tallades petites, la pastanaga ratllada i el tomàquet ratllat. Coure-ho fins que brilli afegint-hi aigua, si és necessari. Passar-ho per un colador xinès i abocar-ho sobre la carn. Afegir més aigua fins que cobreixi la carn. Deixar-ho coure de 30 a 40 minuts.
Mentrestant netejar les carxofes, treure'ls-hi les fulles més dures, tallar-les a grills i passar-les per la paella. Pelar els pèsols i afegir-ho tot a la carn junt amb la picada desfeta i el vi ranci. Coure-ho 10 minuts més.