dimarts, 21 de maig del 2013

Amanida de formatge provolone amb carxofa

Ingredients:
2 provolones
3 tomàquets cherry per persona
2 carxofes
1 manat de raves
4 maduixes
barreja d'enciams
sal
oli d'oliva verge
vinagre
Preparació:
Saltejar els tomàquets amb una mica d'oli. Netejar les carxofes, tallar-les a làmines fines i fregir-les fins que quedin cruixents. 
Distribuir la barreja d'enciams en un plat, repartir els raves tallats a làmines fines, les maduixes també tallades a làmines, els tomàquets i les carxofes. Amanir-ho amb l'oli, la sal i el vinagre.
En  una paella ben calenta, sense oli,  fregir el formatge fins que quedi daurat i repartir-lo per sobre de l'amanida. 

3 comentaris:

Unknown ha dit...

l'amanida quan comença el bon temps sempre ve de gust, amb aquest formatge i les maduixes, són una combinació de cine!

Agata Albero ha dit...

Us espera un premi al nostre blog, felicitats!!!

"Dolors Marta Inge" ha dit...

Gràcies Àgata, peró nosaltres no som gaire expertes en el a l'hora d'utilizar el Blog i no sabem accedir al premi al qual fas referància. Si ens ho puguèssis explicar, ens faries un favor.