2 provolones
3 tomàquets cherry per persona
2 carxofes
1 manat de raves
4 maduixes
barreja d'enciams
sal
oli d'oliva verge
vinagre
Preparació:
Saltejar els tomàquets amb una mica d'oli. Netejar les carxofes, tallar-les a làmines fines i fregir-les fins que quedin cruixents.
Distribuir la barreja d'enciams en un plat, repartir els raves tallats a làmines fines, les maduixes també tallades a làmines, els tomàquets i les carxofes. Amanir-ho amb l'oli, la sal i el vinagre.
En una paella ben calenta, sense oli, fregir el formatge fins que quedi daurat i repartir-lo per sobre de l'amanida.
3 comentaris:
l'amanida quan comença el bon temps sempre ve de gust, amb aquest formatge i les maduixes, són una combinació de cine!
Us espera un premi al nostre blog, felicitats!!!
Gràcies Àgata, peró nosaltres no som gaire expertes en el a l'hora d'utilizar el Blog i no sabem accedir al premi al qual fas referància. Si ens ho puguèssis explicar, ens faries un favor.
Publica un comentari a l'entrada