dilluns, 11 de novembre de 2013

Conill amb rovellons

Ingredients per 4 persones:
1 conill de 1kg
300g de rovellons
1 ceba
2 tomàquets de pera
1 gra d'all
brou d'au
oli, sal i pebre
Per la picada:
1 gra d'all
julivert
7 o 8 ametlles torrades
1 copeta de vi ranci

Preparació:
Salpebrar el conill tallat a trossos i enrossir-lo en una cassola amb oli d'oliva. Un cop ros, retirar i reservar. En el mateix oli fer un sofregit amb la ceba i el tomàquet, passar-ho pel xino i afegir-hi el conill. Reservar el fetge per la picada. Cobrir el conill amb el brou i deixar-ho coure fins que quedi tendre.
Mentrestant netejar els bolets, passar-los per la paella amb una mica d'oli i afegir-los a la cassola juntament amb la picada, deixar-ho coure tot junt 10 minuts més i servir.