dimarts, 5 de novembre de 2013

Filet de porc amb fonoll

Ingredients per 4 persones:
2 filets de porc
3 bulbs de fonoll
350 g de mongetes verdes rodones
1 branqueta de romaní
oli d'oliva
pebre i sal

Preparació:
Daurar els filets de porc en una paella amb una mica d'oli durant 4 minuts, donant-los la volta per que agafin color per les dues bandes. Salpebrar-los i reservar.
Netejar els bulbs i escaldar-los en una cassola amb aigua bullint una mica salada durant 5 minuts. Escorre'ls, deixar-los refredar i tallar-los a quarts.
Escalfar el forn a 180 graus i posar els talls de fonoll en una plata de forn untada amb oli, salpebrar, regar-los amb un fil d'oli i coure-ho durant 20 minuts.
Retirar la plata de forn i col·locar els filets i el romaní  juntament amb el fonoll. Coure-ho tot junt durant 8 minuts més a 200 graus.
Netejar les mongetes, tallar-les per la meitat i coure-les amb aigua salada i bullint durant 8 minuts. Escorre'ls i passar-les per aigua freda i reservar-les.
Tallar els filets a rodanxes una mica gruixudes, acompanyar-les amb el fonoll i les mongetes. Regar-ho tot amb el suc de la cocció.