dissabte, 23 de novembre del 2013

Paella mixta de la Dolors



























Ingredients per 6 persones:
500 g d'arròs bomba
1,2 l d'aigua mineral
1 sèpia
1 calamar
12 escamarlans
400 g de musclos de la roca
3 salsitxes
100 g de cap de costella de porc
1 ceba grossa
1/2 pebrot verd
1/2 pebrot vermell
2 tomàquets
2 grans d'all
julivert
4 carxofes petites
sal
oli d'oliva

Preparació:
Sofregir la costella i les salsitxes i retirar. En el mateix oli posar un gra d'all, saltejar els escamarlans salats i retirar. En el mateix oli coure la sèpia i el calamar tallats a trossets. 
Afegir-hi la costella, la salsitxa, la ceba picada petita i els pebrots tallats a quadrets. Quan estigui cuit posar el tomàquet ratllat junt amb l'all i el julivert picat. Deixar-ho coure fins que el sofregit estigui ben ros i afegir-hi les carxofes tallades a quarts.
Tirar l'arròs i saltejar-ho tot junt. Incorporar-hi l'aigua calenta i a mitja cocció afegir-hi els musclos nets i els escamarlans. Deixar-ho bullir fins que l'arròs estigui a punt.