diumenge, 17 de novembre de 2013

Tartaletes d'espinacs















Ingredients:
250 g de farina
125 g de mantega
2 ous
sal
3 ous
250 g d'espinacs
150 g de mató
1 ceba
2 grans d'all
1 tomàquet
60 g d'ametlles torrades
sal
pebre negre
oli d'oliva

Preparació:
Barrejar la farina amb la mantega pomada sense treballar-la massa. Afegir-hi els 2 ous, el pessic de sal i treballar-la una mica més. Embolicar-ho en paper film i refrigerar-ho 1 hora.

Rentar els espinacs i tallar-los petits. Picar la ceba i l'all i sofregir-ho uns 8 minuts en una paella gran amb una mica d'oli d'oliva. Afegir-hi els espinacs, salpebrar i continuar la cocció uns minuts més.

Muntar els ous amb una mica de sal, barrejar-ho amb els espinacs, el mató i les ametlles pelades i trossejades.

Estirar la massa i posar-la en motlles individuals untats amb mantega. Punxar la massa i coure-la al forn uns 15 minuts a 180 graus. Retirar i omplir-los amb la preparació anterior, col·locant una rodanxa de tomàquet sobre cada quiche i tornar a posar-los al forn a 180 graus, de 10 a 15 minuts.
Tant la podeu fer individual com en un motlle gran.


1 comentari:

Marina A.F. ha dit...

Quina preciositat!! I segur que són boníssimes!