dissabte, 23 de novembre de 2013

Torró casolà de xocolata amb fruita seca i espècies



























Ingredients:
200 g de xocolata negre (70% de cacao)
100 g de crema de xocolata i avellanes (Nocilla o Nutella)
100 g de Kellog's Special K
30 g de panses negres de Corint sense llavors o nabius
50 g de galetes tipus neules de Santa Coloma (galetes amb un gran contingut d'ametlla)
pebre negre
canyella
clau d'espècia
sal

Preparació:
Folrar un motlle allargat d'uns 30 cm amb plàstic film per poder desemmotllar amb facilitat. Trencar la xocolata a trossos, posar-la en un recipient ample i desfer-la al microones durant uns 2 minuts a 700 W vigilant que no es cremi. També es pot desfer-la al bany Maria.
Afegir-hi la crema de xocolata (Nocilla) i les espècies i barrejar-ho bé.
Incorporar els Kellog's, les panses i les galetes a trossos i tornar-ho barrejar tot fins que els ingredients quedin impregnats de xocolata.
Abocar-ho al motlle repartint molt bé la barreja i tapar-ho amb el film. Deixar-ho reposar en un lloc fresc i sec fins que qualli. Tardarà unes 2 hores. 

Us posem una foto de les galetes que hem fet servir.

La recepta es de la revista "Cuina" de tardor.