divendres, 20 de desembre de 2013

Farcellets nadalencs de patates















Ingredients:
2 patates grosses
6 xampinyons grossos
1 grapadet de julivert picat
30g de nous picades
200g de ceba caramel·litzada
200g de formatge Brie
1 cullerada de Emmental ratllat
1 ou batut
2 cullerades nata liquida
oli d'oliva
sal i pebre negre
Preparació:
Tallar les patates sense pelar amb una mandolina i escaldar-les durant dos minuts. Reservar.
Trossejar els xampinyons i saltejar-los uns tres minuts en una paella amb el julivert i
afegir-hi les nous, la ceba caramel·litzada i el formatge brie i salpebrar. Reservar.
Batre l'ou amb la crema de llet i el formatge emmental.
Engreixar uns motllos de silicona per fer magdalenes i entapissar-los els fons i les parets interiors amb les rodanxes de  patata superposant-les una mica.
Farcir-les i repartir el batut d'ou en els motllos. Tapar-los amb una rodanxa de patata i coure-les al forn preescalfat durant 20 minuts a 180 graus.
Deixeu-ho refredar i desemmotllar-los pressionant per la part de sota perquè surtin amb facilitat. 
Per decorar-los els podeu lligar amb una cinteta.

2 comentaris:

COOK IT Rose ha dit...

El batut d'ou es barreja amb els xampinyons, etc?

"Dolors Marta Inge" ha dit...

no, primer s'omplen els motllos amb les patates i el farciment i desprès es reparteix l'ou batut per sobre. Encara que si barreixes l'ou amb le facit i desprès omples els motllos no crec que passi res.

Un amic nostre de suècia els va fer per nadal i va dir que havia tingut molt d'èxit

Desitjo que tu també tinguis sort i tinguis èxit.