dimarts, 4 de febrer de 2014

Amanida tèbia de calçots amb carxofes i mongetes del ganxet

Ingredients:
1 escarola
16 calçots
4 carxofes
250 g de mongetes del ganxet cuites
vinagre
orenga fresca
oli verge
sal
Preparació:
Treure la terra dels calçots, tallar una mica les fulles verdes i les arrels de la part de baix. Col·locar-los en una plata de forn i coure-les 20 minuts a 200 graus.
Netejar les carxofes i treure les fulles més dures mantenint la tija i tornejar-les. Bullir-les amb aigua i sal uns 15 minuts. Un cop bullides tallar-les a quarts.
Barrejar les mongetes amb les carxofes i amanir-les amb el vinagre, l'orenga i la sal.
Muntar el plat posant a sota 3 calçots, a sobre les mongetes, les carxofes i per acaba un grapat d'escarola amanida.

Aquesta recepta la trobareu en l'apartat de "Cuines de TV3"