dimarts, 18 de febrer del 2014

Bunyols de sípia

Ingredients:
500 g de sípia
oli d'oliva verge
farigola fresca
orenga
200 g de ceba confitada
julivert picat
Ingredients per la pasta choux:
200 ml de fumet blanc de peix
105 g de farina de blat
100 g de mantega
5 g de nata liquida
sal i pebre blanc
nou moscada
2 - 3 ous
Preparació:
Netejar i tallar la sípia a dauets. Ofegar-la amb un raig d'oli d'oliva i deixar-la coure fins que s'evapori l'aigua i quedi tova. Afegir-hi la farigola, l'orenga, la ceba confitada, el julivert i reservar.
Preparació de la pasta choux:
Bullir la nata amb la mantega i el fumet de peix. Quan comenci a bullir, apartar-ho del foc i afegir-hi la farina tamisada de cop. Remenar-ho fins obtenir una massa homogènia i seca, condimentar i deixar-la refredar uns minuts. Incorporar els ous de un en un remenant constantment amb una espàtula de fusta i no afegir-hi el següent ou fins que el primer estigui ben integrat.
Barrejar la pasta choux amb la sípia i amb l'ajuda d'una culleradeta de postre fer bunyols. Escalfar l'oli a foc mitjà i anar fregint els bunyols fins que estiguin daurats.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Exquisitos.¡¡¡¡

Ramon. Caty

Anònim ha dit...

Exquisitos

Caty y Ramon