divendres, 30 de maig de 2014

Erdbeer-Käsetorte (pastis de formatge amb maduixes)

Ingredients per la pasta brisa:
200 g de farina
60 g de sucre
1 ou
2 culleradetes de llevat
80 g de margarina o mantega
Per el farcit:
500 g de Quark
100 g de sucre
1 sobre de "Quarkfein Zitronengeschmack"  o 50 g de Maizena amb essència de llimona
2 ous
400 g de nata
500 g de maduixes
250 ml de suc de fruits vermells
1 sobre de "Tortenguss" (gelatina per cobrir pastissos)
Preparació de la pasta brisa:
Barrejar tots els ingredients treballant-ho amb les mans, embolicar-ho amb paper film i deixar-ho reposar a la nevera 2 hores.
Estirar la massa amb un corró, cobrir la base i les vores d'un motlle rodó de 26 cm, punxar la massa amb una forquilla i coure-ho al forn a 180 graus durant 10 minuts.
Preparació del farcit:
Muntar la nata i reservar.
Batre els ous amb el sucre i barrejar-ho amb el Quark, el Quarkfein  i la nata, reservant una mica per decorar el pastis. Posar tot dintre el motlle preparat amb la pasta brisa i coure-ho al forn a 180 graus durant 60 minuts.
Un cop fred el pastis, posar a sobre les maduixes netes i tallades per la meitat. Cobrir-ho amb el Tortenguss segons les instruccions del sobre.
Deixar-ho refredar i decorar el pastis amb la nata que hem reservat.