divendres, 30 de maig de 2014

Peus de porc amb cargols i escamerlans

Ingredients:
1 kg de cargols
1/2 kg d'escamarlans
3 peus de porc cuits
2 cebes
2 tomàquets
herbes aromàtiques
1  got de vi ranci
2 grans d'all
10 ametlles torrades
2 carquinyolis
1 bitxo
julivert
sal i pebre
oli d'oliva
Preparació:
Rentar els cargols i bullir-los canviant l'aigua tres vegades. Coure'ls 30 minuts.
Fregir els escamarlans en una cassola amb oli i reservar.
Enfarinar i fregir els peus de porc tallats a quarts i reservar.
En el mateix oli fer un sofregit amb la ceba i el tomàquet juntament amb les herbes aromàtiques. Afegir-hi els peus i els cargols i cobrir-ho amb aigua o brou de carn. Coure-ho durant 30 minuts. Preparar la picada amb l'all, l'ametlla, carquinyoli, bitxo i julivert i desfer-la amb el vi ranci. Afegir la picada a la cassola junt amb els escamarlans i deixa-ho coure tot junt 10 minuts més.