dimarts, 6 de maig de 2014

Minifinanciers de coco


Ingredients:
50 g d'ametlla en pols
50 g de farina de blat
2 g de llevat Royal
50 g de coco
125 g de sucre 
125 g de clara d'ou (temperatura ambient)
75 g de mantega
xocolata negre
Preparació:
Coure la mantega tallat a daus a foc lent fins que arribi a 144 graus (serà el punt noisette)
Colar-la i reservar-la.
En un bol barrejar l'ametlla, la farina, el coco i el sucre, afegir-hi les clares i la mantega tèbia i mesclar-ho fins que quedi una massa semi-liquida. Reservar-la en una mànega de pastisseria d'un sol ús a la nevera durant 2 hores per que prengui consistència.
Omplir amb la massa uns motlles de silicona de 3 x 3 cm, fins a la meitat i col·locar 1 dauet de xocolata de 0,8 x 0,8 cm i acabar-los d'omplir sense omplir-los del tot, ja que al forn la massa creix.
Fornejar-los a 190 graus durant 12 minuts.

Això és una recepta de la Ruscalleda.