dimarts, 6 de maig de 2014

Saltejat de tirabecs, xampinyons i espàrrecs i d'alls tendres


Ingredients:

4 alls tendres
500 g de tirabecs
250 g de xampinyons
8 espàrrecs verds
100 ml d'oli d'oliva

Preparació:

Netejar els alls tendres, posar-los en un cassó coberts amb l'oli i confitar-los a foc suau (sense que l'oli bulli) durant 20 minuts).
Netejar els xampinyons, tallar-los a làmines i reservar.
Tallar la part més dura dels espàrrecs, tallar-los per la meitat i escaldar-los durant 1 minut. Escorre'ls i posar-los amb aigua i gel uns minuts per conservar el color verd i escorre'ls.
Netejar els tirabecs i tallar-los per la meitat.
Saltejar en una paella amb un raig d'oli calent els espàrrecs, els xampinyons i per últim els tirabecs.
Triturar els alls tendres amb l'oli de confitar i amanir les verdures.